Δρ.Στέφανος Κασίμης

Ουρολόγος - Χειρουργός - Ανδρολόγος

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΙΜΗΣ

Urologiko Iatreio Kerkira

Ο ουρολόγος Στέφανος Κασίμης είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Βάρνας ( Medical University - Varna). Μετά την εκπλήρωση της στρατιωτικής του θητείας και της υποχρεωτικής υπηρεσίας υπαίθρου ως ιατρός στα περιφερειακά ιατρεία "Περιβόλι" και "Στρογγυλή" Κέρκυρας, ειδικεύτηκε στη Γενική Χειρουργική στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας. Ακολούθως ειδικεύτηκε στην Ουρολογία στο Νοσοκομείο "Ιπποκράτειο" Θεσσαλονίκης. Εκτός από την κλασσική Χειρουργική Ουρολογία και Ανδρολογία, εκπαιδεύτηκε στη Γυναικολογική Ουρολογία και Παίδοουρολογία. Παράλληλα ασχολήθηκε με τη μελέτη του Ουροποιογεννητικού συστήματος με τη χρήση υπερήχων και την εκτέλεση διορθικού υπερηχογραφήματος και βιοψιών προστάτη, καθώς επίσης και στην έξωσωματική λιθοτριψία στην ουρολογικη κλινική του Ιπποκρατείου Θεσσαλονίκης.
Ο ιατρός μιλάει άριστα αγγλικά και βουλγάρικα. Πλέον διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην πόλη της Κέρκυρας και στη Ρόδα, Βόρειας Κέρκυρας. Είναι εξωτερικός συνεργάτης:

στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων
"SAFHOTEL SERVICES"

Κατ' οίκον Επίσκεψη

O ιατρός προσφέρει τη δυνατότητα επίσκεψης στο σπίτι σας, όταν το απαιτεί η περίπτωση.

Διαβάστε εδώ για τις Εξειδικευμένες ουρολογικές εξετάσεις που προσφέρουμε στο Ιατρείο μας

Υπηρεσίες Του Ιατρείου

 Συνταγογράφηση ΕΟΠΥΥ, διαγνωστικός έλεγχος αιματουρίας, λειτουργικός έλεγχος ούρησης,έλεγχος ακράτειας ούρων, έλεγχος ανδρικής γονιμότητας, έλεγχος στυτικής λειτουργίας, έλεγχος καρκίνου προστάτη, βιοψία προστάτη)